WordPress-verkkosivut ja WooCommerce-verkkokaupat​

VAKUUTA & vaikuta VERKKOSIVUILLA

Onko pöly laskeutunut verkkosivujesi ylle? Vai oletko uusi yrittäjä ja puuttuvatko ne kenties kokonaan? Voimme auttaa!

Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäät, nykyaikaiset, helppokäyttöiset ja hakukoneystävälliset WordPress-sivustot ja WooCommerce-verkkokaupat kaikenkokoisille yrityksille.

Verkkosivujen tilaamisen ei tarvitse olla vaikeaa

Se voi olla hyvinkin sujuvaa ja vaivatonta. 

Kerro meille toiveesi, tarpeesi ja tavoitteesi sivuston suhteen. Toimita meille sivuston sisältö eli kuvat ja tekstit, tai vaihtoehtoisesti me voimme olla apuna sisällön tuottamisessa. Tämän jälkeen suunnittelemme sivustollesi selkeän ja modernin ulkoasun sekä hoidamme teknisen toteutuksen. 

Haluatko verkkosivut...

Mahtavaa! Olet oikeassa paikassa!

NÄIN HOMMA ETENEE:

01

Alkukartoitus

Alkukartoitus voi tapahtua palaverissa livenä tai Teamsin kautta. Vaihtoehtoisesti lähetämme sinulle sinulle alkukartoituslomakkeen, jossa kartoitamme toiveesi, tarpeesi ja tavoitteesi verkkosivujen suhteen. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä haluat saavuttaa ja millaisia toimintoja sivustolta odotat. Kun olemme saaneet käsityksen tavoitteistasi ja tarpeistasi, laadimme yksilöidyn suunnitelman sekä aikataulun projektista.

02

Suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa sivuston sisältö, kuten tekstit, kuvat ja videot olisi hyvä olla mietittynä ja valmiina. Tämä auttaa meitä ottamaan sisällön määrän huomioon ja tekemään siitä mahdollisimman tarkan, toimivan ja visuaalisesti houkuttelevan suunnitelman. Halutessasi voimme auttaa sinua löytämään sopivia ammattilaisia sisällöntuotantoon, Kun sivuston rakenne ja visuaalinen ilme on hyväksytty, siirrymme tuotantoon.

03

Tuotanto

Tämä vaihe sisältää sivuston teknisen toteutuksen. Toteutamme sivuston teknisesti ja varmistamme, että se toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla ja selaimilla. Ennen sivuston julkaisua testaamme sen huolellisesti varmistaaksemme, että kaikki toimii odotetusti. Testauksen jälkeen sivusto julkaistaan ja se on valmis käytettäväksi.

04

Valmista!

Julkaisun jälkeen tarjoamme jatkuvaa tukea ja ylläpitoa varmistaaksemme, että sivusto pysyy ajan tasalla ja toimii ongelmitta. Tämä voi sisältää päivityksiä, korjauksia ja parannuksia tarpeen mukaan.

Mainostoimisto Hyvinsuunniteltu toimii teknisenä yhteistyökumppanina verkkosivuprojekteissa.

Viimeksi toteuttamiamme verkkosivustoja

USEIN
KYSYTTYÄ

1–2 kahden välilehden verkkosivujen toteutus onnistuu yleensä kahdessa viikossa toimeksiannon aloituksesta. 3–4 välilehden verkkosivujen toteutus onnistuu noin 2-4 viikossa. Laajemmat kokonaisuudet tulee arvioida erikseen.

Verkkosivuprojektiin sisältyy kolme korjauskierrosta. Alussa teemme perusteellisen kartoituksen, jotta voimme varmistaa, että kaikki toiveesi ja tarpeesi otetaan huomioon alusta alkaen. Hyvän pohjatyön avulla kolme korjauskierrosta riittää yleensä vallan mainiosti. Jos tarvitset vielä lisämuutoksia tai korjauksia projektin edetessä, voimme tehdä ne lisätyönä.

On tärkeää pitää sivusto ajan tasalla ja sisältö tuoreena jatkuvan kehityksen varmistamiseksi. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

 1. Käyttökoulutus: Järjestämme sinulle lyhyen käyttökoulutuksen, jossa opetamme sinulle konkreettisesti, miten voit itse päivittää sivustoa. Saat kattavat ja sinulle räätälöidyt ohjeet pieniin päivityksiin, kuvien ja tekstien lisäämiseen. Näin voit hallita sivustoa omatoimisesti ja tehdä tarvittavat muutokset itse.

 2. Täysi ylläpitopalvelu: Voit myös jättää päivitykset ja muutostyöt meidän vastuullemme. Hoidamme sivuston varmuuskopioinnin, järjestelmän, teeman ja lisäosien päivitykset sekä pienet muutokset sisältöön puolestasi. Sinun ei tarvitse huolehtia sivuston toimivuudesta, vaan voit keskittyä rauhassa liiketoimintaasi.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sitä onko sivusto suunniteltu ja optimoitu niin, että se näkyy mahdollisimman hyvin hakukoneiden, kuten Googlen hakutuloksissa. Tämä sisältää useita käytäntöjä ja tekniikoita, joilla parannetaan sivuston näkyvyyttä ja löydettävyyttä. Optimoitu sivusto houkuttelee enemmän kävijöitä hakukoneiden kautta, mikä voi johtaa suurempaan liikenteeseen, parempiin konversioihin ja korkeampaan sijoitukseen hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointiin voidaan vaikuttaa niin sisällöllä kuin tekniikalla. Toteuttamillamme sivustoilla huomioimme tekniset ominaisuudet optimoinnin kannalta ja autamme luomaan sisältöä, joka huomioi sisällöllisen puolen optimoinnin osalta.

Verkkosivutila ja domain eli verkkotunnus ovat kaksi keskeistä elementtiä, jotka tarvitaan verkkosivuston perustamiseen.

Voit ostaa verkkosivutilan, eli webhotellin sekä domainin haluamaltasi palveluntarjoajalta. Molemmat hoituvat myös meidän kauttamme, jolloin varaamme domainin sekä webhotellin hyväksi kokemaltamme palveluntarjoajalta.

 • Säästö: WordPress on ilmainen ja avoimen lähdekoodin alusta, joten sen käyttö ei vaadi suuria alkuinvestointeja.

 • Löydettävyys: WordPress-sivustot ovat hyvin indeksoituja hakukoneille, mikä parantaa löydettävyyttä ja mahdollistaa paremman näkyvyyden verkossa.

 • Toimivuus: WordPress tarjoaa helppokäyttöisen hallintapaneelin ja laajan valikoiman teemoja ja lisäosia, jotka tekevät sivuston rakentamisesta ja ylläpidosta vaivatonta ja tehokasta.

 • Laajennettavuus: WordPress on erittäin joustava alusta, jota voi helposti laajentaa erilaisten lisäosien avulla. Tämä mahdollistaa sivuston räätälöinnin juuri omiin tarpeisiin sopivaksi.

Esimerkkejä paketeista:

*sisällöt räätälöitävissä asiakaskohtaisesti

ONE PAGE
-verkkosivut

alkaen
895 Alv 0%
 • Perussivusto aloittavalle yrittäjälle
 • Yhteydenottolomake
  tai kuvagalleria

Kasvupaketti

alkaen
1495 Alv 0%
 • Keskikokoisille yrityksille
 • Sisältää 3-5 sivua
 • esim. blogi ja yhteydenottolomake

Pro-paketti

alkaen
2495 Alv 0%
 • Kattava ja monipuolinen verkkosivusto
 • Sisältää räätälöityjä ratkaisuja
 • Esim. verkkokauppa, toiminnallisia ominaisuuksia ja integraatioita.

Laajemmat verkkosivustot ja verkkokaupat sopimuksen mukaan.​

Ota yhteyttä!

Kuinka voisin olla avuksi? Laita viestiä matalalla kynnyksellä. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian!

Toimin Lahdesta käsin ja palvelen asiakkaitani ympäri Suomen.