Saija - Mainostoimisto SaijaDesign
154
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-154,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Saija

SaijaDesignin takana häärin minä, Saija, viittä vailla nelikymppinen korkeakoulutettu graafikko, markkinointiviestinnän suunnittelija, tekijä ja toiminnan nainen. Puolet elämästäni olen työskennellyt tavalla jos toisella visuaaliseen viestinnän ja markkinoinnin parissa mm. mediataloissa, mainostoimistossa sekä erikoisliikkeen in-house markkinoinnissa.

Rakastan luovuutta, uuden ideointia, vahvaa visuaalisuutta ja rohkeutta olla erilainen.

Tavoitteenani on auttaa yrityksiä rakentamaan vahvempia brändejä ja tekemään vaikuttavaa ja vakuuttavaa markkinointiviestintää eri kanavissa. Missionani on tehdä mainontaa markkinointia, joka huomataan, muistetaan ja johon luotetaan.

Toimin Lahdesta käsin, mutta palvelen asiakkaitani ympäri Suomen. Hyödynnän palveluissani laajaa ammattilaisverkostoa, joten saat samalta luukulta kaikki mainonnan ja markkinnoinnin palvelut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa? Kerro lyhyesti yrityksestäsi sekä mitä palveluita tarvitset. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian. Näppärimmin otat minuun yhteyttä oheisella lomakkeella, voit myös soittaa minulle alla olevaan numeroon tai lähettää sähköpostia. Kaikki tavat käyvät, millä vain saadaan asiat hoitumaan mutkattomasti eteenpäin!

a
044 5370 861

a
saija@saijadesign.fi